Vergelijking tussen Archibold Beckers™ en Auping

“BETAAL VOOR DE INHOUD EN NIET VOOR HET MERK”

Auping Elite

Archibold Beckers™ N900

 

De Auping Elite matras is voor een groot deel opgebouwd uit geweven polyester met een laag pocketveren van 17 cm en daarbovenop een laag Talalay latexschuim van 4,5 cm.

Wanneer u op de Auping Elite ligt, zult u merken dat u eerst in de comfortlaag wegzakt, voordat u de steun van de pocketveren voelt. Bij deze matras krijgt het gevoel dat het matras u omhelst.

Eén van de product eigenschappen van het Auping Elite matras is een flexibele comfortlaag (Vent-tex®) met een open structuur, deze zorgt voor een goede ventilatie en ondersteunt het matras goed.

De Auping Elite is zeer duurzaam doordat 80% van het matras circulair is. Waarbij bedacht moet worden dat het schuim, zoals Talalay Origins®-latex, nog niet circulair is. Deze 20% latex is recyclebaar.

Auping Elite
Verkoopprijs 90×200: € 1.895

 

 

Bij de N900 van Archibold Beckers™ maakt men gebruik van een 100% Belgische damast tijk. Deze tijk (geweven van natuurlijke garens), wordt volgens traditioneel vakmanschap aan iedere matraslaag vastgezet.

Bij de Archibold Beckers™ N900 zakt u niet in het matras weg, maar u ervaart de directe ondersteuning van de Calico pocketvering. De veerkernen zijn bedekt met lagen Kasjmier/Mohair en zuiver gecertificeerd Engels schapenwol. Dit omsluit de lichaamscontouren op zachte en veerkrachtige wijze en zorgt voor een natuurlijk en optimaal slaapcomfort.

Archibold Beckers™ matrassen zijn bijzonder duurzaam en passen daardoor goed in de huidige tijd, waarbij het voorkomen van afval een bijzonder hoge prioriteit heeft.

Archibold Beckers N900
Verkoopprijs 90×200: € 1.995

Onze visie

Archibold Beckers™ is van mening dat alle matrasfabrikanten/leveranciers de kerncomponenten op type en gewicht van GSM (inhoud) zouden moeten vermelden op dezelfde manier als voedselingrediënten. Dit stelt consumenten in staat om een adequate en geïnformeerde vergelijkingen te maken en hun aankoop niet te baseren op marketing, uiterlijk en andere minder belangrijke aspecten van een matras.

Wij streven ernaar deze trend te doorbreken. Het is niet onze bedoeling om een fabrikant, product, merk of detailhandelaar in diskrediet te brengen of te ondermijnen. Zo is de productiewijze van Vispring matrassen excellent te noemen. Omdat onze fabrikant Excellent Relax al 40 jaar dezelfde wijze van produceren heeft spiegelen wij ons graag hieraan.  Zo worden onze matrassen op een gelijkwaardige manier met de hand geproduceerd. Tevens is de inhoud, los van enkele kleine verschillen, met elkaar te vergelijken. Het zijn natuurlijk niet exact dezelfde matrassen.

We zijn gepassioneerd over ons (ambachtelijk) werk en streven er voortdurend naar om het best mogelijke 100% natuurlijke matras/boxspring te produceren tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dit betekent niet goedkoop, maar wel de beste prijs en kwaliteitsverhouding! Onze focus is stevig gebaseerd op value for money. We streven ernaar om matrassen en boxsprings van topkwaliteit betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen door transparant en eerlijk te zijn en een onovertroffen slaapcomfort te bieden.De voordelen van een handgemaakt Archibold Beckers matras op een rij

100% Natuurlijk
Katoenen zakjes om de pocketveren heen en toplagen van paardenhaar, mohair, alpaca-, vicunawol en kasjmier.
100% Recyclebaar
Door gebruik van enkel natuurlijke materialen.
Handgemaakt
Onze matrassen zijn handgemaakt. Dat zijn we gewend van Engelse exclusieve matrassen.
Alle maten mogelijk
Onze matrassen zijn in iedere gewenste maat verkrijgbaar.
Katoenen pocketvering
Er zijn maar een hand vol fabrikanten in de wereld, die de unieke Katoenen (calico) pocketveer kunnen maken. Onze fabrikant ”Excellent Relax” is er daar één van.
Vanadium staal
De veren worden gemaakt van een zeer hoogwaardige staalsoort die erg elastisch en vormvast is.
Brandvertragend
De materialen van de matrassen zijn brandvertragend, en 100% Recyclebaar!
Ideale slaaptemperatuur
Door optimale ventilatie voldoen de matrassen aan de ideale slaaptemperatuur.
Uniek matras
Per vakman worden er nog geen duizend matrassen per jaar geproduceerd.
Wereldleider
Engeland is wereldleider op het gebied van handgemaakte, luxe matrassen.
Guild of Master Craftsmen
Onze matrasspecialisten zijn lid van het ambachtelijke Guild of Master Craftsmen.
National Bed Federation
De fabriek is lid van de National Bed Federation.Onze luxe matrassen worden ambachtelijk gemaakt van 100% natuurlijke materialen

Onze luxe matrassen worden ambachtelijk gemaakt van 100% zuivere natuurlijke materialen. Daarmee zijn ze met een paar andere merken uniek in de wereld. De geneste calico pocketveren zorgen voor een optimale ventilatie. En voor de perfecte hardheid van het matras. De top- en onderlagen zijn voorzien van paardenhaar. Het handmatig noppen (tufting) van een matras voegt veel comfort toe. Het is de verticale verbinding van de boven- en onderzijde van een matras en zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Lagen worden gefixeerd en blijven op hun plek. Noppen kan uitsluitend handmatig worden gedaan. Ook worden de matrassen nog eens handmatig (horizontaal) voorzien van een side-stitching aan de pocketvering.  Alle technieken zorgen tezamen voor een optimale ventilatie, vochtregulatie, ondersteuning en comfort.Onder het genot van een drankje en een versnapering bespreken wij graag met u de mogelijkheden

Daarom nodig ik u uit om een bezoek (op afspraak) aan onze showroom te brengen, dit  om het unieke concept van Archibold Beckers te kunnen ervaren. De showroom met ruim 30 verschillende matrassen/boxsprings is dan exclusief alleen voor u gereserveerd.

Graag ontvangen wij u in het Experiënce Center “The Bedroom” in IJmuiden aan Zee.

Aangezien onze showroom het enige verkooppunt is voor dit unieke concept en wij bezoekers ontvangen vanuit heel Nederland / België mag de afstand voor een (vrijblijvend) bezoek geen drempel voor u zijn. Daarom vergoeden wij u de brandstofkosten.

Parkeren is geen probleem, haal en brengservice is mogelijk en wij zijn rolstoeltoegankelijk.

Plan uw (telefonische) afspraak in en ontvang binnen 24 uur een bevestiging

Bezoek ons

Westonstraat 26
1976 BH IJmuiden aan Zee
Nederland

Uitsluitend op afspraak

Wij zijn gelegen op steenworpafstand van het strand van IJmuiden. Combineer uw bezoek voor het proefliggen met een heerlijke duin- of strandwandeling.