Bedden speciaalzaak "The Bedroom"

Bedden speciaalzaak

Het Experience Center “The Bedroom” in IJmuiden aan Zee is geen gewone bedden speciaalzaak met een vaak onoverzichtelijk en verwarrend slaapconcept.

Bij “The Bedroom” vindt u één slaapconcept met een overzichtelijke collectie van handgemaakte Engelse pocketveer matrassen. De Engelse High-end 100% “natuurlijke” matrassen van Archibold Beckers™ zijn duizenden Euro’s voordeliger dan bijvoorbeeld topmerken zoals Vispring en Hästens, terwijl we een gelijksoortig matras leveren. Ons concept is dat wij niet met retail/winkeliers werken. Door deze schakel uit de verkoopketen te halen creëren wij voor u met onze matrassen value for money en dit met een vergelijkbare kwaliteit en productiewijze.

De fabrikant van Archibold Beckers™, Excellent Relax heeft meer dan 40 jaar ervaring met het maken van ambachtelijke matrassen volgens Engelse traditie. Zij onderscheiden zich door vast te houden aan één principe:

”Alleen het beste is goed genoeg.”

Er zijn maar een hand vol fabrikanten in de wereld, die de unieke Katoenen (calico) pocketveer kunnen maken. Archibold Beckers™ gebruikt deze veren.

Wat maakt de bedden speciaalzaak “The Bedroom en het Merk Archibold Beckers nu zo speciaal?

‘Het is ons doel om te zorgen dat u een optimale nachtrust heeft. Vorstelijk slapen wil toch iedereen?
En dat kan al voor € 0,50 per nacht.’

Lees nu meer over onze handgemaakte en 100% natuurlijke matrassen!

Of plan nu een afspraak in en ontvang binnen 24 uur een bevestiging

Bezoek ons

Westonstraat 26
1976 BH IJmuiden
Nederland

Uitsluitend op afspraak